Procurorii cer o nouă interdicţie de a părăsi ţara pentru Sorin Alexandrescu

Postat la 05 noiembrie 2013 32 afişări

Reprezentanţii Ministerului Public au cerut Curţii de Apel Bucureşti, marţi, la primul termen al dosarului de şantaj în care sunt judecaţi Sorin Alexandrescu şi Dan Voiculescu, să fie luată din nou măsura interzicerii de a părăsi ţara în cazul directorului general al Antena TV Group.

Procurorii cer o nouă interdicţie de a părăsi ţara pentru Sorin Alexandrescu

 Prezent în sala de judecată, avocatul lui Alexandrescu, Gheorghiţă Mateuţ, a cerut respingerea solicitării venite din partea procurorilor.

Mateuţ a explicat că măsura nu a fost prelungită în cursul urmăririi penale, iar în momentul de faţă clientului său nu i-au fost aduse noi învinuiri.

"Este necesar că existe şi temeiul acestei cereri, să fie identificat, în persoana inculpatului, un comportament negativ. Inculpatul a prezentat constant un comportament pozitiv, având în vedere şi faptul că s-a prezentat la primul termen de judecată", a spus Mateuţ, în faţa instanţei.

Curtea de Apel Bucureşti a rămas în pronunţare pe cererea procurorilor şi a stabilit, pe de altă parte, un nou termen al procesului, în 3 decembrie, astfel încât toţi inculpaţii să aibă timp să-şi angajeze un apărător.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/procurorii-cer-o-noua-interdictie-de-a-parasi-tara-pentru-sorin-alexandrescu-11624033
11624033
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.