Primul lanţ de benzinării din România care te lasă să-ţi speli maşina singur

Autor: Razvan Muresan Postat la 20 decembrie 2013 7397 afişări

Lanţul de benzinării Lukoil a implementat în acest an un serviciu de spălăorie auto prin care şoferul se ocupă singur de curăţatul maşinii, fără să mai apeleze la personalul staţiilor.

Primul lanţ de benzinării din România care te lasă să-ţi speli maşina singur

Taxa pentru achiziţionarea unui jeton care să permită spălarea maşinii este de 2,5 lei. Până în prezent benzinăriile nu permiteau spălarea maşinii de către proprietar, cele mai multe staţii având spălătorie auto cu angajaţi.

CITEŞTE AICI care este cea mai ieftină spălătorie auto din România - interior+exterior: 10 lei

Înfiinţată în anul 1998, compania Lukoil România este unul dintre liderii pieţei petroliere româneşti, având o cotă de aproximativ 20% din piaţa totală de produse petroliere din România. În prezent, compania Lukoil România comercializează carburanţi printr-o reţea de 300 de staţii de distribuţie şi 9 depozite de produse petroliere. Cifra de afaceri netă a companiei Lukoil România în anul 2010 a depăsit valoarea de 4.500 mil. lei, în creştere cu 40% faţă de anul 2009.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lukoil,
benzinarii,
masina,
spalatorie auto
/actualitate/primul-lant-de-benzinarii-din-romania-care-te-lasa-sa-ti-speli-masina-singur-11800187
11800187
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.