Prietena lui Andrei Placinta le-a spus procurorilor ca acesta a calcat cu masina o persoana

Postat la 10 decembrie 2010 32 afişări

Prietena lui Andrei Placinta a declarat ca acesta "trecea cu masina in fata si in spate peste o persoana", au aratat procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresi in fata instantei Tribunalului Bucuresti, cand au cerut arestarea fiului senatorului PDL Sorina Placinta.

In motivarea deciziei Tribunalului Bucuresti prin care s-a emis mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele lui Andrei Placinta, judecatorii au retinut sustinerile procurorilor bucuresteni, potrivit carora inclusiv prietena tanarului a dat declaratii potrivnice acestuia.

Astfel, procurorul a aratat in timpul sedintei de judecata, care a fost secreta, ca "din declaratiile partii vatamate S.N. si a martorului M.M., se arata faptul ca inculpatul s-a urcat cu autoturismul Renault pe care il conducea pe trotuar cu intentia de a-i lovi, moment in care partea vatamata s-a tinut cu mana de capota masinii pentru a-l opri pe acesta, dar s-a impiedicat, a cazut, iar inculpatul a trecut cu masina peste partea vatamata".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
Placinta,
procurori,
marturii,
proces
/actualitate/prietena-lui-andrei-placinta-le-a-spus-procurorilor-ca-acesta-a-calcat-cu-masina-o-persoana-7800503
7800503
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.