LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Preţurile apartamentelor vechi din Bucureşti au scăzut în acest an

Postat la 21 decembrie 2012 46 afişări

Preţul de cumpărare al apartamentelor vechi din Bucureşti a scăzut în medie cu 3% în acest an, iar variaţiile pentru fiecare zonă a Capitalei sunt foarte mici, reiese dintr-un studiu realizat de portalul Imopedia.ro.

În ceea ce priveşte preferinţele bucureştenilor în funcţie de zonă, cele mai căutate cartiere din partea de nord a Capitalei au fost Băneasa, Bucureştii Noi şi Aviaţiei. Pentru partea de sud au fost preferate zonele Berceni - Popeşti Leordeni, Brâncoveanu, Olteniţei, în timp ce pentru estul Bucureştiului datele arată o preferinţă pentru Titan, Pantelimon şi Colentina.

Cei care au dorit să cumpere în partea de vest a oraşului au ales, cu precădere, cartierele Militari, Drumul Taberei şi Crângaşi. Pentru apartamentele situate Central şi Ultracentral în top se află Unirii, Dorobanţi şi Universitate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Preţuri,
apartamente,
Bucureşti
/actualitate/preturile-apartamentelor-vechi-din-bucuresti-au-scazut-in-acest-an-10406362
10406362
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.