LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Preţuri record pentru maşini în Cuba: 50 de autovehicule, vândute în primele 6 luni de la eliminarea limitelor impuse la achiziţiile auto

Postat la 01 iulie 2014 46 afişări

Dealerii din Cuba au vândut 50 de maşini şi 4 motociclete la nivel naţional în primele şase luni de la eliminarea, pentru prima dată în jumătate de secol, a limitelor impuse populaţiei la achiziţiile auto, după ce preţurile foarte ridicate au făcut autovehiculele inaccesibile pentru cei mai mulţi.

Preţuri record pentru maşini în Cuba: 50 de autovehicule, vândute în primele 6 luni de la eliminarea limitelor impuse la achiziţiile auto

 Cubanezii au aşteptat cu interes intrarea în vigoare în luna ianuarie a legii care ridica restricţiile, însă preţurile au fost majorate de patru ori sau chiar mai mult, astfel că un model sedan de familie a ajuns la un preţ similar cu maşinile sport europene.

Statul a anunţat că 75% din veniturile obţinute din vânzarea de maşini noi vor fi investite în sistemul public de transport.

Vânzările totale la cele 11 saloane ale dealerilor auto din Cuba au ajuns la doar 1,28 milioane de dolari în primele şase luni, a declarat vicepreşedintele companiei de stat Corporacion CIMEX, Iset Vazquez, citat de site-ul Cubadebate.com.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/preturi-record-pentru-masini-in-cuba-50-de-autovehicule-vandute-in-primele-6-luni-de-la-eliminarea-limitelor-impuse-la-achizitiile-auto-12866950
12866950
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.