LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Premierul Greciei a discutat cu prinţul saudit bin Talal al Saud despre sectorul bancar elen

Postat la 23 august 2013 67 afişări

Premierul elen Antonis Samaras s-a întâlnit cu prinţul saudit Alwaleed bin Talal al Saud, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, discuţiile vizând activele scoase la vânzare de Grecia şi situaţia sectorului bancar elen, au declarat surse apropiate situaţiei pentru cotidianul Kathimerini.

Premierul Greciei a discutat cu prinţul saudit bin Talal al Saud despre sectorul bancar elen

 Discuţiile privind sectorul bancar au avut loc în contextul în care Eurobank urmează să caute un investitor strategic mai târziu pe parcursul anului, notează publicaţia elenă. Eurobank este prezentă în România prin Bancpost.

Samaras s-a întâlnit joi cu miliardarul saudit, la Atena. După întrevedere nu au fost publicate comunicate de presă şi nici nu au fost făcute declaraţii.

Potrivit surselor citate de Kathimerini, prinţul saudit, aflat pe locul al 26 la nivel global în topul Forbes al miliardarilor, s-a arătat interesat de active din sectorul turistic scoase la vânzare de statul elen.

Bin Talal, care afirmă că are o avere de 26 miliarde de dolari, faţă de estimarea Forbes de 20 de miliarde de dolari, deţine deja prin companiile sale hoteluri sau participaţii în companii care administrează hoteluri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/premierul-greciei-a-discutat-cu-printul-saudit-bin-talal-al-saud-despre-sectorul-bancar-elen-11268908
11268908
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.