Ponta: Nu cred că Băsescu vine vineri în Parlament, dar e normal să fie invitat

Postat la 21 decembrie 2012 54 afişări

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, vineri, că nu a discutat cu preşedintele Traian Băsescu despre venirea acestuia în Parlament, la şedinţa de învestire a Cabinetului şi că nu crede că şeful statului va fi prezent, el apreciind că invitarea sa a fost una normală, conformă protocolului.

"Nu am discutat acest lucru, nu cred. Din câte ştiu eu, protocolar, e normal să fie invitat, dar din câte ştiu niciun preşedinte, nu doar domnul Băsescu, nici domnul Iliescu, nici domnul Constantinescu, nu au venit la învestire. În general preşedinţii, patriarhul, guvernatorul vin la şedinţele festive", a spus Ponta, întrebat dacă şeful statului va veni la învestirea Cabinetului, dând curs astfel invitaţiei adresate de către conducerea Parlamentului.

El a spus că e absolut normal, în conformitate cu protocolul, să se adreseze invitaţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Băsescu,
Parlament,
invitat
/actualitate/ponta-nu-cred-ca-basescu-vine-vineri-in-parlament-dar-e-normal-sa-fie-invitat-10406635
10406635
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.