Ponta, despre contractele de privatizare: Lăsaţi-l pe Băsescu, că e la plajă sau la Cireşica

Postat la 26 iulie 2013 50 afişări

Premierul Victor Ponta a refuzat să nominalizeze, cum ceruse preşedintele, cele 3 contracte de privatizare despre care susţinea că au fost avizate de CSAT, el afirmând că despre "lucruri serioase" nu se vorbeşte la plajă sau la raliu şi adăugând: "Lăsaţi-l pe Băsescu că e la plajă sau la Cireşica".

Ponta, despre contractele de privatizare: Lăsaţi-l pe Băsescu, că e la plajă sau la Cireşica

 Întrebat, vineri, înainte de a porni pe traseul Raliului Sibiului, care sunt cele 3 contracte de privatizare despre care susţine că au fost avizate de către CSAT, Ponta a răspuns: "Despre lucruri serioase, vorbim în locuri serioase".

"Despre lucruri serioase, vorbim în locuri serioase, nu de pe plajă. Lăsaţi-l pe Băsescu, că e la plajă sau la Cireşica", a răspuns premierul, citat de coresponentul MEDIAFAX.

Când i s-a spus că preşedintele Traian Băsescu solicită lista cu cele 3 contracte de privatizare avizate de CSAT, Ponta a răspuns: "Nu mă interesează ce face domnul preşedinte pe plajă".

Jurnaliştii au insistat cu întrebări referitoare la cele 3 contracte de privatizare, dar premierul a răspuns: "Până luni, staţi liniştiţi. Sau mergeţi la plajă", adăugând că discuţiile se poartă "în locuri oficiale".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-despre-contractele-de-privatizare-lasati-l-pe-basescu-ca-e-la-plaja-sau-la-ciresica-11160791
11160791
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.