LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Senatorul Catalin Voicu ramane in arest

Postat la 02 aprilie 2010 16 afişări

Senatorul PSD Catalin Voicu va petrece Sarbatorile de Paste in arest, intrucat instanta suprema i-a respins recursul fata de incarcerarea sa, intr-un caz de coruptie.

Completul de noua judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie a respins, vineri, contestatia senatorului PSD Catalin Voicu, care a fost judecata in sedinta secreta, in urma solicitarii avocatului parlamentarului.

In sustinerea cererii sale, avocatul lui Voicu a invocat presiunea mediatica "uriasa si devastatoare", dar si calitatea profesionala a unor persoane din cauza.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Catalin Voicu,
arest,
recurs,
DNA,
ICCJ
/actualitate/politic/senatorul-catalin-voicu-ramane-in-arest-5802033
5802033
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.