Sebastian Vladescu isi da demisia daca in sase luni nu castiga "batalia" cu evaziunea fiscala

Postat la 11 mai 2010 11 afişări

Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat ca va renunta la functia pe care o detine in cazul in care in urmatoarele sase luni nu va castiga "batalia" cu evaziunea fiscala.

"Prefer ca peste sase luni sa ne adunam aici si sa constatati dumneavoastra daca exista sau nu (rezultate in combaterea evaziunii si contrabandei, n.r.). In cazul in care nu exista, cred ca in momentul acela ar trebui sa plec eu, pentru ca am spus ce se intampla. Daca in sase luni de acum inainte nu vom avea rezultate, inseamna ca nu vom avea rezultate nici anul viitor, nici peste doi ani, si atunci inseamna ca am pierdut aceasta batalie, iar cei care pierd batalii trebuie sa dispara", a declarat Sebastian Vladescu, citat de NewsIn.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Vladescu,
demisie,
batalie,
evaziune fiscala
/actualitate/politic/sebastian-vladescu-isi-da-demisia-daca-in-sase-luni-nu-castiga-batalia-cu-evaziunea-fiscala-6108051
6108051
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.