Harta puterii in PDL. Cum isi impart Udrea si Blaga filialele pedeliste

Postat la 19 noiembrie 2010 17 afişări

Odata cu inscaunarea sa ca presedinte al PDL Bucuresti, in sedinta de duminica aceasta, Elena Udrea isi consolideaza puterea in partid si ameninta pozitia lui Vasile Blaga, actualul secretar general, cu care ministrul Turismului poarta, de cativa ani, un razboi dur, subteran.

Lupta Blaga-Udrea pentru putere in partid a trecut, in ultimele luni, in primplanul alegerilor din organizatiile interne democrat-liberale. Declansate dupa scrutinele electorale din 2008 si 2009, alegerile la baza partidului, asa cum sunt ele numite de liderii de la centru, merg greoi din cauza disputelor la nivel local. Din cele 41 de organizatii plus "Diaspora", doar in 14 au avut loc alegeri. Organizatiile slabe, cu rezultate proaste la alegeri, au fost si vor fi in continuare manipulate de la centru. Miza rezultatului alegerilor judetene este reprezentarea la Congresul din primavara anului viitor, cand ar trebui aleasa conducerea centrala.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Udrea,
Blaga,
alegeri,
partid,
PDL
/actualitate/politic/harta-puterii-in-pdl-cum-isi-impart-udrea-si-blaga-filialele-pedeliste-7731079
7731079
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.