Podul Calafat-Vidin: Preşedintele bulgar, Rosen Plevneliev, şi-a anulat participarea la inaugurare

Postat la 14 iunie 2013 56 afişări

Preşedintele Rosen Plevneliev şi-a anulat participarea la inaugurarea Podului Calafat-Vidin, după ce Parlamentul l-a validat pe un "mogul controversat", Delian Peevski, în funcţia de director al Agenţiei de Stat pentru Securitate Naţională (DANS).

Podul Calafat-Vidin: Preşedintele bulgar, Rosen Plevneliev, şi-a anulat participarea la inaugurare

 Preşedintele bulgar a convocat o reuniune de urgenţă a Consiliului Consultativ pentru Securitate Naţională pe această temă, şedinţă programată joi, pe 20 iunie, relatează site-ul Novinite.com.

Parlamentul a aprobat vineri această nominalizare din partea premierului Plamen Oreşarski, care l-a propus pe Peevski, un deputat din cadrul partidului minorităţii turce Mişcarea pentru Drepturi şi Libertăţi (MDL, liberal) la conducerea DANS.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/podul-calafat-vidin-presedintele-bulgar-rosen-plevneliev-si-a-anulat-participarea-la-inaugurare-10968312
10968312
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.