Peste 26.000 de persoane au trecut graniţa pe la Nădlac 2, în 24 de ore. Traficul este dublu faţă de o zi obişnuită

Postat la 27 august 2016 104 afişări

Circulaţia rutieră, pe sensul de ieşire din ţară, prin punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad, a crescut, în ultimele 24 de ore, cu mai mult decât dublu, oamenii aşteptând şi peste o oră şi jumătate să treacă graniţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În ultimele 24 de ore, numărul persoanelor care au ieşit din ţară, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac 2, de pe autostrada Nădlac-Arad, a crescut la peste 26.000, comparativ cu circa 10.000 de persoane, care tranzitează punctul, în mod obişnuit, în acest interval, românii care muncesc în vestul Europei întorcându-se la locurile de muncă.

"În ultimele 24 de ore, peste 26.000 de persoane au ieşit din ţară prin punctul de trecere a frontirei la Nădlac 2, comparativ cu circa 10.000 de persoane, în 24 de ore obişnuite. De altfel, în ultimele 24 de ore, pe la Nădlac 2 au tranzitat peste 35.000 de persoane, dintre care peste 26.000 pe ieşire şi circa 9.000 pe intrare", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Claudia Biriş.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GRANIŢĂ,
TRAFIC INTENS,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.