LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

O nouă localittate din România cu restricţii din cauza cazurilor COVID-19

Autor: Laura Buciu Postat la 06 septembrie 2021 177 afişări

O nouă localittate din România cu restricţii din cauza cazurilor COVID-19

Au fost impuse restricţii într-o altă comună din judeţul Cluj din cauza cazurilor de COVID-19. În comuna Mărgău restricţiile au fost prelungite.

Autorităţile din judeţul Cluj au transmis că în comunele Cătina şi Mărgău incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depăşit pragul de 3/1000 de locuitori.

Rata în Cătina este 4,19, iar în comuna Mărgău rata este de 10,59.

Astfel, autorităţile au dispus, începând de marţi, până pe 9 septembrie, mai multe măsuri.

Organizarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole, desfăşurarea de festivaluri, activităţi recreative şi sportive sunt interzise. De asemenea, sunt închise barurile, restaurantele, discotecile şi cazinourile şi nu pot fi organizate evenimente private.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Cluj a decis, săptămâna trecută, să impună o serie de restricţii şi în comuna Feleacu, după ce rata incidenţei COVID-19 a depăşit 3,37 la mia de locuitori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restricţie,
covid,
cluj

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.