LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Mica, rapida si ieftina

Autor: Roxana Cristea Postat la 04 iulie 2011 87 afişări

Masinile mari au fost intotdeauna populare insa, in ultima perioada, oamenii au inceput sa cumpere din ce in ce mai des masini mici, care sunt mai usor de condus, de intretinut si care consuma mult mai putin combustibil.

In plus, masinile mici sunt si mai ieftine. Spre exemplu, americanii pot cumpara Kandi Coco, o masinuta electrica disponibila in Oklahoma, cu doar 900 de dolari. Masinuta, care a fost lansata in 2009, trebuie reincarcata in fiecare zi. O alta masina mica esre

Bollore Bluecar. Produsa in Franta, vehiculul este una din cele mai mici masini din lume. Viteza maxima pe care o poate atinge este de 80mph. In prezent, masina este disponibila doar in Franta.

Smart Fortwo a fost lansata in 1998 si, initial, a fost cunoscuta sub numele de Smart City Coupe. In 2008, compania a lansat o noua versiune a masinii care este complet electrica , numita Fortwo Ed. In prezent este disponibila doar in SUA, insa compania se gandeste sa extinda productia si peste granite.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
mici,
Ford
/actualitate/mica-rapida-si-ieftina-8437623
8437623
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.