Messi a primit o ofertă oficială de la Al-Hilal. Clubul saudit îi oferă cel mai mare salariu din istoria fotbalului

Postat la 04 mai 2023 269 afişări

Messi a primit o ofertă oficială de la Al-Hilal. Clubul saudit îi oferă cel mai mare salariu din istoria fotbalului

Lionel Messi a primit o ofertă oficială pentru a se alătura clubului Al-Hilal din Arabia Saudită în sezonul următor, a declarat joi pentru Reuters o sursă apropiată căpitanului argentinian.

Oferta de la clubul saudit este singura pe care Messi a primit-o până acum, a adăugat sursa. Presa argentiniană a relatat că oferta este în valoare de aproximativ 400 de milioane de dolari pe an.

Messi, în vârstă de 35 de ani, a fost, de asemenea, asociat în presă cu o mutare înapoi la clubul la care a scris istorie, Barcelona. Clubul Inter Miami din Statele Unite este, de asemenea, vehiculat ca o posibilă destinaţie, relatează Reuters.

El a fost suspendat de actualul său club, Paris St Germain, la începutul săptămânii, după ce a făcut o călătorie neautorizată în Arabia Saudită, a relatat marţi cotidianul sportiv francez L'Equipe, adăugând că PSG a decis să nu exercite opţiunea de a-i reînnoi contractul pentru un al treilea sezon.

Messi este un ambasador al Arabiei Saudite pentru turism, iar marele său rival, Cristiano Ronaldo, a semnat pentru clubul saudit Al-Nassr în decembrie, presa vehiculând că portughezul primeşte aproximativ 220 de milioane de dolari pe an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
club,
lionel messi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.