LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Mesaj emoţionant al lui Roger Federer pentru Simona Halep după finala dramatică de la Australian Open

Postat la 29 ianuarie 2018 993 afişări

La cel de-al 20-lea mare premiu al carierei, Roger Federer a vorbit după finala de la Australian Open nu doar despre performanşa sa, ci şi despre meciul pierdut de Simona Halep în faţa Carolinei Wozniacki.

Mesaj emoţionant al lui Roger Federer pentru Simona Halep după finala dramatică de la Australian Open

"A fost genul de meci pe care îl aşteptam. Când lupţi pentru primul tău titlu, cum a fost cazul cu Wozniacki sau Halep, el nu vine uşor, nu va fi 6-2, 6-2. Trebuie să lupţi pentru el. Mă bucur pentru Caroline, dar în acelaşi timp sunt foarte trist pentru Simona. Ambele jucătoare au avut un turneu brutal. Să cucereşti primul tău titlu de Grand Slam e ceva special, sunt sigur că e în al nouălea cer, cum şi trebuie de altfel. Acest trofeu trebuie sărbătorit ca şi cum ar fi ultimul. Nu o spun în sens negativ, doar că nu ştii dacă vei mai simţi vreodată aceleaşi emoţii", a spus Federer, potrivit DigiSport.

Roger Federer, în vârstă de 36 de ani, a fost copleşit de emoţii după cucerirea celui de-al 20-lea titlu major al carierei şi a spus că această realizare este un alt vis pe care şi l-a îndeplinit.

Citeste continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.