MEDIAFAX selecteaza 100 de someri pentru participarea la un curs IT

Postat la 05 iulie 2011 10 afişări

Cel putin 100 de someri si persoane inactive din Bucuresti si Ilfov pot participa la un curs IT gratuit si beneficia de consiliere specializata in vederea viitoarei angajari, intr-un proiect implementat de agentia MEDIAFAX.

Cursul IT, urmat de evaluari de competente si psihologice si de consiliere specializata pentru reintegrarea pe piata muncii, este inclus intr-un proiect cofinantat din fonduri europene.MEDIAFAX si partenerii sai, Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro si Media Sat, au inceput deja selectia pentru grupul-tinta al proiectului, pentru cursul care se va desfasura in lunile august-septembrie. Participantii la curs vor primi certificate recunoscute international dar si o subventie.

Participantii vor avea ocazia sa dobandeasca abilitati de baza in domeniul IT, sporindu-si sansele de a-si gasi un loc de munca, si vor beneficia de consiliere si evaluari de competente, dar si de informatii actualizate legate de piata muncii in regiunea Bucuresti-Ilfov.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mediafax,
someri,
curs IT
/actualitate/mediafax-selecteaza-100-de-someri-pentru-participarea-la-un-curs-it-8441743
8441743
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.