Judecatorul Horatius Dumbrava este noul presedinte al CSM

Postat la 07 ianuarie 2011 17 afişări

Judecatorul Horatius Dumbrava este noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, el fiind ales, vineri, in sedinta de constituire a noului CSM, cu 15 voturi "pentru" si trei "impotriva", un vot fiind nul.

Dupa ce si-a prezentat proiectul de management, membrii CSM s-au retras pentru a decide asupra candidaturii lui Horatius Dumbrava la sefia Consiliului. In urma votului, judecatorul Horatius Dumbrava, presedintele Curtii de Apel Targu Mures, a fost ales la conducerea forului, cu 15 voturi "pentru" si trei "impotriva", un vot fiind declarat nul. Horatius Dumbrava a cerut tututor membrilor CSM sa isi dea demisiile din functiile de conducere de la instantele si parchetele unde activeaza.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/judecatorul-horatius-dumbrava-este-noul-presedinte-al-csm-7870782
7870782
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.