LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

JAF ÎN TRAFIC: Şofer bătut şi tâlhărit în timp ce se afla cu soţia sa şi cu copilul în maşină

Postat la 27 iulie 2013 101 afişări

Un şofer în vârstă de 35 de ani a reclamat la Poliţie, vineri seară, că, în timp ce se afla cu soţia sa şi cu copilul în maşină, a fost bătut de mai multe persoane care au coborât din două autoturisme, iar în urma incidentului i-au dispărut şi 2.000 de euro.

JAF ÎN TRAFIC: Şofer bătut şi tâlhărit în timp ce se afla cu soţia sa şi cu copilul în maşină

 Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un bărbat din comuna suceveană Adâncata a reclamat că, în timp ce se afla cu soţia sa şi cu copilul în maşină, a fost agresat de mai multe persoane aflate în două autoturisme şi că în urma incidentului i-au dispărut 2.000 de euro.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat în trafic, în comuna Dărmăneşti, un autoturism în care se aflau patru persoane care lucrează în construcţii, fiind vorba despre agresorii suceveanului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/jaf-in-trafic-sofer-batut-si-talharit-in-timp-ce-se-afla-cu-sotia-sa-si-cu-copilul-in-masina-11164952
11164952
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.