IURIE DARIE A MURIT. Actorul avea 83 de ani

Postat la 10 noiembrie 2012 113 afişări

Actorul IURIE DARIE a murit vineri, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferinţă, a confirmat pentru MEDIAFAX soţia acestuia, Anca Pandrea. Iurie Darie a avut mari probleme de sănătate în ultimele luni, iar după intervenţii chirurgicale, starea sa a început să se deterioreze din ce în ce mai mult.

Astfel, în luna mai, IURIE DARIE a ajuns la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), cu o ambulanţă, după ce a acuzat dureri în piept şi probleme de respiraţie. Ulterior el a fost transferat la Spitalul Bagdasar Arseni, unde fost operat pentru eliminarea lichidului acumulat în creier.

În luna septembrie, actorul era externat, după aproximativ trei luni petrecute în spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. În acest răstimp, el a fost supus unei intervenţii chirugicale, i-a fost montat un tub care drena lichidul acumulat la creier, a stat foarte mult timp conectat la aparate pentru că nu putea respira singur, s-a aflat o vreme în comă indusă şi a suferit şi un accident vascular cerebral.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iurie darie,
actor,
deces
/actualitate/iurie-darie-a-murit-actorul-avea-83-de-ani-10288844
10288844
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.