Hillary Clinton are un cheag între creier şi cutia craniană. Medicii, optimişti privind refacerea ei

Postat la 01 ianuarie 2013 17 afişări

Secretarul american de Stat, Hillary Clinton, spitalizată la New York, are un cheag de sânge localizat între creier şi cutia craniană, dar medicii săi asigură că acesta nu a avut consecinţe din punct de vedere neurologic şi mizează pe o "refacere completă".

"Un examen IRM (imagistică prin rezonanţă magnetică) de control, efectuat duminică, a dezvăluit prezenţa unei tromboze venoase la nivelul sinusului transvers drept. Este vorba despre un tromb situat într-o venă dintre creier şi craniu, în spatele urechii drepte", a precizat doctorul Lisa Bardack. Clinton, în vârstă de 65 de ani, figură centrală a administraţiei Obama, a fost internată la spitalul prezbiterian din New York, după descoperirea de duminică. Medicii i-au administrat anticoagulante pentru dizolvarea cheagului. Clinton, fost senator de New York, se deplasează frecvent între acest oraş şi Washington.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
hillary clinton,
cheag,
sanatate,
creier
/actualitate/hillary-clinton-are-un-cheag-intre-creier-si-cutia-craniana-medicii-optimisti-privind-refacerea-ei-10420567
10420567
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.