Hai la vot! Opt candidati pentru primaria Chisinaului

Autor: Mihai Mitrica Postat la 25 aprilie 2011 13 afişări

Opt politicieni si-au depus candidaturile la functia de primar al municipiului Chisinau, in prima zi a cursei pentru alegerile locale din 5 iunie.

Primul care s-a inregistrat a fost liderul Miscarii Ravnopravie, Valeri Klimenco, urmat de consilierul municipal Oleg Oniscenco si social-democratul Sergiu Coropcean. Dupa ei s-au inscris si comunistul Igor Dodon, reprezentantul Partidului Popular Crestin-Democrat (PPCD) Radu Busila, liberal-democratul Victor Bodiu, presedintele Partidului Patria (Rodina), Valeri Krilov, si presedintele Partidului National Liberal, Vitalia Pavlicenco.

Printre politicienii care si-au mai anuntat deja candidatura se numara liberalul Dorin Chirtoaca, actualul primar, si democrata Valentina Buliga. Ca sa-i convinga pe alegatori ca mai merita un mandat, Partidul Liberal şi Dorin Chirtoaca au lansat site-ul Solutia.md, care contine o lista de realizari incluse in raportul primarului capitalei moldovene dupa patru ani de activitate.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/hai-la-vot-opt-candidati-pentru-primaria-chisinaului-8188846
8188846
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.