Guvernul introduce regula de angajare în sistemul bugetar a unei persoane la un post vacantat

Postat la 20 iunie 2013 51 afişări

Toate posturile neocupate vor fi desfiinţate simultan cu introducerea regulii de angajare în sistemul bugetar a unei persoane la un post vacantat, în primul rând în sănătate şi educaţie, diferit de sistemul actual care permite angajarea unei persoane la şapte posturi vacantate, a anunţat, miercuri seara, premierul Victor Ponta.

Guvernul introduce regula de angajare în sistemul bugetar a unei persoane la un post vacantat

 Noua regulă va fi introdusă prin ordonanţă pregătită să fie aprobată de Guvern sptămâna viitoare.

"Săptămâna viitoare o să adoptăm ordonanţa prin care desfiinţăm toate posturile neocupate şi introducem posibilitatea de angajare 1 la 1. Acum este 1 la 7 din cauza creşterii de personal. Deci, practic, de săptămâna viitoare, la orice post eliberat se poate angaja o nouă persoană în primul rând în sănătate şi educaţie, dar şi pentru poliţie vom face acelaşi lucru", a spus Ponta la Antena 3.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-introduce-regula-de-angajare-in-sistemul-bugetar-a-unei-persoane-la-un-post-vacantat-10990455
10990455
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.