LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Gala "Campion pentru Romania" a inceput. Meciul vedeta: Lucian Bute - Jean Paul Mendy

Postat la 09 iulie 2011 17 afişări

Meciul in care Lucian Bute isi apara pentru a opta oara centura mondiala IBF la categoria supermijlocie in fata francezului Jean Paul Mendy a inceput, sambata seara, la Romexpo, in prezenta a 10.000 de spectatori.

Romanul a intrat in ring pe melodia cantata de formatia U2, "Where the streets have no name", iar adversarul sau a fost acompaniat de AC/DC, cu melodia "Highway to Hell". Imnul Romaniei la acest eveniment a fost interpretat de Andra, iar trupa Class a cantat imnul Canadei.

In celelalte meciuri ale serii, pugilistul Viorel Simion l-a invins prin KO in repriza a noua pe filipinezul Jun Talape, intr-un meci la categoria pana, versiunea WBC, pentru titlul international. Meciul care ar fi trebuit sa se desfasoare pe durata a 12 reprize s-a oprit in runda a noua, Viorel Simion (13-0-0, 5 KO), reusind sa-l trimita la podea pe Jun Talape (20-7-1, 8 KO). in urma acestei victorii, Viorel Simion a intrat intre primii 15 boxeri ai categoriei.

Pugilistul Bogdan Dinu a castigat prin KO meciul de la categoria grea, disputat in compania tanzanianului Awadh Mohamed Tamim. Bogdan Dinu (5-0-0, 2 KO) l-a invins pe Awadh Mohamed Tamim (12-2-0, 7 KO) printr-un KO in prima repriza, intr-un meci ce ar fi trebuit sa aiba patru runde.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gala-campion-pentru-romania-a-inceput-meciul-vedeta-lucian-bute-jean-paul-mendy-8472344
8472344
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.