LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Fondul suveran al Chinei ar putea prelua până la 10% din grupul german Daimler

Autor: Marius Oncu Postat la 07 ianuarie 2013 20 afişări

Fondul suveran al Chinei, China Investment Corporation (CIC), negociază achiziţia unei participaţii de până la 10% la producătorul german de autovehicule de lux şi camioane Daimler.

Fondul suveran al Chinei, China Investment Corporation (CIC), negociază achiziţia unei participaţii de până la 10% la producătorul german de autovehicule de lux şi camioane Daimler, potrivit presei chineze, informează Mediafax, citând Financial Times. CIC probabil va cumpăra un pachet de acţiuni de 4-10% la Daimler, la un cost de 1,8-4,5 miliarde de euro, calculat la actuala valoare de piaţă, potrivit principalului cotidian al partidului comunist chinez.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Daimler,
China,
autovehicule,
tranzacţie
/actualitate/fondul-suveran-al-chinei-ar-putea-prelua-pana-la-10-din-grupul-german-daimler-10434660
10434660
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.