E-mailul deschide balul

Postat la 20 iunie 2006 1 afişăre

Piata de aplicatii de business pe mobil este inca la inceput, a fost una din concluziile conferintei anuale Sapphire a producatorului de software pentru afaceri SAP, organizata la finalul lunii trecute la Paris. Cel mai utilizat serviciu in prezent este e-mailul, dar se vor dezvolta rapid aplicatiile pentru documente si baze de date, softurile de tip CRM si aplicatiile pentru oamenii de vanzari.

 

E-MAIL "Piata serviciilor de e-mail va creste foarte mult in cativa ani", crede Chris Proctor, manager in departamentul Alliance&Partner Marketing la Nokia pe zona EMEA. E-mailul pe mobil este o piata care valoreaza cateva milioane de dolari astazi, dar va ajunge la cateva sute de milioane in cativa ani, spune oficialul britanic.

 

CLIENTI Printre genul de firme care utilizeaza astazi aplicatii de business pe telefoanele angajatilor se numara companii din domeniul financiar (banci), logistic (cititoare de coduri de bare), aero-spatial, utilitati (cititoare de contoare).

 

JUCATORI Piata se poate imparti in doua segmente, producatorii de platforme soft (un echivalent al sistemelor de operare de pe PC, cele mai cunoscute platforme fiind Symbian, sustinut de Nokia, si Windows Mobile, produs de Microsoft) si producatorii de aplicatii software propriu-zise, aici piata fiind ceva mai fragmentata.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
E-mailul deschide balul
/actualitate/e-mailul-deschide-balul-1006228
1006228
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.