Divort la oferta. O firma de avocatura face 70% reducere pe site-uri de cupoane

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 11 aprilie 2011 98 afişări

Site-urile de cupoane precum Groupon, o piata de cel putin 1,5 milioane de euro in primele trei luni ale anului, au castigat teren in Romania in principal prin oferte de infrumusetare sau culinare. Mai nou insa, exista cupon chiar si pentru divort.

Cabinetul de avocatura Gabriela Florescu promoveaza pe site-ul de cupoane TopDeals.ro o oferta pentru divort. "Doar 420 de lei in loc de 1.400 de lei pentru un divort. Spune la revedere persoanei pe care n-o mai iubesti cu 70% reducere", este mesajul ofertei.

Oferta este deja valabila de cateva zile si urmeaza sa expire pana la finalul zilei de astazi. Cinci romani au achizitionat deja un cupon pentru divort, pe care il pot folosi in urmatoarele trei luni.

De realizarea divortului si a tuturor aspectelor implicate, se ocupa Cabinetul de avocatura Gabriela Florescu. Cuponul include reprezentarea in proces in faza de fond, apel si recurs, dar nu acopera si partajul, care este proces diferit.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
cupoane,
oferta,
divort
/actualitate/divort-la-oferta-o-firma-de-avocatura-face-70-reducere-pe-site-uri-de-cupoane-8146409
8146409
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.