Declaraţia prin care Halep îşi ameninţă toate rivalele de la Roland Garros. Prima reacţie după ce a eliminat-o pe Mertens şi s-a calificat în sferturi

Postat la 04 iunie 2018 439 afişări

Simona Halep este prima jucătoare calificată în sferturi la Roland Garros 2018, după o veritabilă demonstraţie de forţă. Românca a defilat în meciul de luni cu Elise Mertens (Belgia, 16 WTA), scor 6-2, 6-1, calificându-se în sferturile turneului de la Roland Garros, iar la finalul a avut o stare de spirit foarte bună.

Declaraţia prin care Halep îşi ameninţă toate rivalele de la Roland Garros. Prima reacţie după ce a eliminat-o pe Mertens şi s-a calificat în sferturi

Cele 59 de minute în care a rezolvat meciul cu adversara din Belgia i-au conferit foarte multă încredere Simonei Halep. Favorita principală a început ca din tun a doua săptămână petrecută la Paris, intrând precum o tornadă pe teren.

Simona s-a năpustit asupra adversarei şi a jucat la un nivel foarte ridicat, obţinând cu stil o calificare fulger: "Cred că a fost meciul perfect. A fost bine pe teren, totul a mers bine, a fost o zi grozavă şi un meci grozav. Mă simt în formă, simt că pot alerga oricât, simt că pot fi agresivă şi ştiu că a fost un meci bun. Nu ştiu la ce să mă aştept din partea antrenorului meu. Dar, dacă îmi va spune că trebuie să fac antrenament, îl voi face", a declarat Simona, la finalul partide din optimi. 

Citiţi continuarea pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.