De ce sunt mai slabe calitativ produsele vândute în România faţă de cele din Europa de Vest? Ce conţine în plus ciocolata din România

Postat la 12 noiembrie 2021 353 afişări

De ce sunt mai slabe calitativ produsele vândute în România faţă de cele din Europa de Vest? Ce conţine în plus ciocolata din România

Ai simţit şi tu de multe ori că ciocolata pe care o cumperi dintr-o ţară străină are alt gust decât cea pe care o găseşti pe rafturile magazinelor din România.

Asta se întâmplă pentru că există un dublu standard al calităţii, acelaşi produs conţine ingrediente diferite în funcţie de ţara în care este comercializat.

Preşedintele InfoCons: „Discutăm de o problemă la nivel european”.

Un studiu realizat de InfoCons, comparând etichetele aceloraşi produse din ţară şi din afară, arată diferenţe din perspectiva conţinutului de fructe, numărului de aditivi sau cantităţii de zahăr.

„Din păcate tot ce înseamnă în continuare diferenţa dintre vestul şi estul UE vedem diferenţe în ceea ce înseamnă calitatea şi conţinutul produselor. Şi aici nu discutăm doar despre produsele agro-alimentare”, spune Sorin Mierlea, preşedinte InfoCons.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
ciocolata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.