Dacian Cioloş a făcut o pledoarie pe Facebook pentru USR şi PNL

Postat la 02 decembrie 2016 60 afişări

Dacian Cioloş a făcut o pledoarie pe Facebook pentru USR şi PNL

Dacian Cioloş a pledat, vineri, pentru USR şi PNL, "un partid purtător de speranţe", respectiv "un partid cu tradiţie democratică", afirmând că românii au de făcut o alegere clară între trecut şi viitor, pentru o "Românie a bunului simţ" şi împotriva perpetuării corupţiei, minciunii şi populismului.

"Dragi români, dincolo de reforme, Guvernul pe care îl conduc a început un alt mod de a guverna: sincer, onest, transparent, atât cu cheltuirea banului public cât şi cu luarea deciziilor. Un mod de a guverna aşa cum mi l-am dorit de la toţi cei care au guvernat ţara până acum. Un mod de a guverna de care România are nevoie nu numai ca să se dezvolte, dar şi pentru ca românii să recâştige încrederea într-un stat care acţionează pentru ei, nu împotriva lor", a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

El precizează că pentru acest motiv a acceptat mandatul de premier într-un guvern independent.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.