Dacia, printre cele cinci firme care au semnat acorduri de ajutor de stat cu Ministerul de Finanţe

Postat la 10 decembrie 2018 78 afişări

Eugen Teodorovici, ministrul finanţelor publice, a semnat, luni, încă cinci noi acorduri de finanţare acordate în baza schemei de ajutor de stat pentru stimularea investiţiilor majore, schemă instituită prin Hotărâre de Guvern (HG) nr. 807/2014.

Dacia, printre cele cinci firme care au semnat acorduri de ajutor de stat cu Ministerul de Finanţe

Ceremonia de semnare s-a desfăşurat în prezenţa prim-ministrului, Viorica Dăncilă, la Palatul Victoria.

 

Unul dintre beneficiarii celor cinci noi acorduri de finanţare este Automobile Dacia, al cărui proiect de investiţii vizează extinderea capacităţii de producţie vehicule a companiei, în vederea creşterii producţiei, pentru a răspunde cererii în creştere a pieţei de autovehicule, iar valoarea ajutorului de stat aprobat este de 115,8 milioane de lei.

 

Sogefi Suspensions Eastern Europe îşi va finanţa o parte din proiectul de investiţii care vizează înfiinţarea unei fabrici pentru producerea de componente pentru sistemul de suspensii auto, cu un ajutor de stat în valoare de de 104 milioane de lei.

 

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.