Cum s-au cheltuit degeaba 18 milioane de lei cu evaluarea universitatilor

Postat la 07 ianuarie 2011 10 afişări

In plina criza de resurse financiare, cu un buget pentru invatamant mai mic decat executia financiara din anul trecut, Ministerul Educatiei pregateste cheltuirea a peste 4 milioane de euro pentru evaluarea universitatilor, proces ce a fost facut deja de agentia pe care o are in subordine.

Dupa patru ani in care statul roman a pompat peste 18 milioane de lei pentru evaluarea institutionala a universitatilor prin Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS), ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, arunca la cos rezultatele respectivei institutii, apeland la agentiile din strainatate. Masura a fost inclusa in noua lege a Educatiei si a fost anuntata chiar de catre seful statului, in ziua promulgarii actului normativ.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatie,
evaluare,
universitati,
cheltuieli,
Funeriu
/actualitate/cum-s-au-cheltuit-degeaba-18-milioane-de-lei-cu-evaluarea-universitatilor-7869417
7869417
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.