Cum a ajuns Smiley să facă bani: "Mi-am luat, în rate,...

Postat la 18 septembrie 2018 380 afişări

Smiley a vorbit despre începuturile carierei lui. Smiley nu se gândea niciodată că va ajunge un artist atât de cunoscut şi iubit de milioane de oameni. Acum, vorbeşte cu zâmbetul pe buze despre startul carierei sale.

Cum a ajuns Smiley să facă bani: "Mi-am luat, în rate,...

"A fost o joacă, totul a fost o joacă la început... m-a pasionat foarte tare compozitia, a fost greu până mi-am luat primul calculator în rate... asa au aflat şi baietii de la Simplu despre mine şi la 18 ani m-am trezit cu oferta asta. De atunci totul e public.  Mie asta mi-a placut întotdeauna, asta îmi place... dar îmi place foarte tare sa cânt si pe scena... o sa fac asta cât o să fiu sanatos si să am inspiratie", a povestit Smiley.

"Aveam 14/15 ani nu mai ştiu ce am făcut cu ei (n.r. primii bani câştigaţi). Dar a fost o bucurie mare, e mare lucru sa simti că ai castigat ceva pentru munca pe care ai depus-o. Nimeni nu şi-a imaginat ca voi face treaba asta când am inceput, nici măcar eu deşi visam la asta. Sunt prieteni care au avut încredere in mine, alţii care nu au avut dar îi înteleg pe toţi", a mai spus artistul.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.