LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Confruntările continuă în Fâşia Gaza, în timp ce numeroase zboruri către Israel sunt anulate

Postat la 23 iulie 2014 39 afişări

Confruntările între Hamas şi Israel continuau miercuri, în pofida apelului ferm din partea secretarului general ONU Ban Ki-moon la "încetarea luptelor", care au obligat marile companii aeriene să-şi suspende zborurile spre Tel Aviv.

Confruntările continuă în Fâşia Gaza, în timp ce numeroase zboruri către Israel sunt anulate

 Pe fondul intensificării violenţelor în Fâşia Gaza, soldate cu cel puţin 639 de morţi în rândul palestinienilor şi 31 de victime israeliene începând din 8 iulie, Agenţia Europeană pentru Siguranţa Aviaţiei (AESA) a recomandat tuturor companiilor europene să anuleze până cel târziu miercuri zborurile spre şi de la aeroportul internaţional Ben Gurion din Tel Aviv.

Decizia a intervenit după o măsură similară a Agenţiei Federale pentru Aviaţie (FAA) din SUA, care a interzis pentru 24 de ore companiilor aeriene americane să zboare spre sau din Israel, după ce o rachetă a atins o localitate aflată în apropiere de aeroportul din Tel Aviv.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/confruntarile-continua-in-fasia-gaza-in-timp-ce-numeroase-zboruri-catre-israel-sunt-anulate-12961465
12961465
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.