Comunitatea internaţională, consternată după prăbuşirea MH17 în Ucraina, cere o anchetă "liberă"

Postat la 18 iulie 2014 40 afişări

Prăbuşirea avionului malaysian care efectua zborul MH17 cu 298 de persoane la bord într-o zonă devastată de războiul civil din Ucraina provoca vineri consternarea comunităţii internaţionale, Washingtonul îndemnând la o anchetă "fără obstacole", experţi americani avansând ipoteza unui tir de rachetă.

Comunitatea internaţională, consternată după prăbuşirea MH17 în Ucraina, cere o anchetă "liberă"

 Preşedintele american Barack Obama a reclamat o anchetă "rapidă" şi "fără obstacole", într-o conversaţie la telefon cu premierul olandez Mark Rutte, 154 de olandezi aflându-se la bord.

Washingtonul este pregătit să furnizeze "ajutor imediat într-o anchetă internaţională rapidă, completă, credibilă şi fără obstacole" în Ucraina, a dat asigurări Obama.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comunitatea-internationala-consternata-dupa-prabusirea-mh17-in-ucraina-cere-o-ancheta-libera-12941221
12941221
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.