Complexul Cortina Residence a fost scos la vânzare din nou, la un preţ redus la 5 milioane euro

Postat la 21 ianuarie 2013 45 afişări

Complexul Cortina Residence din Bucureşti, dezvoltat de firma Cefin Real Estate, în faliment, a fost scos la vânzare din nou, la un preţ mai mic, de 5 milioane euro, în condiţiile în care firma avea datorii de aproape 26 milioane euro la intrarea în insolvenţă, în anul 2010.

Lichidatorul judiciar a organizat mai multe licitaţii până în prezent, fără niciun rezultat. La licitaţia anterioară, stabilită pentru 18 decembrie, preţul de pronire a fost redus la 7,3 milioane de euro, iar la sfârşitul lunii lichidatorul, firma BDO Business Restructuring, va organiza o altă licitaţie, la un preţ de pornire de 5 milioane de euro.

Firma Cefin Real Estate Alpha este deţinută de grupul italian Cefin şi fondul de investiţii american Heitman.

Compania a intrat în insolvenţă în iunie 2010, iar printre creditori se numără băncile Investkredit şi Volksbank, precum şi Romprest Service şi firma de construcţii elenă Edrasis Psallidas. Tot în 2010 a fost pronunţat falimentul ansamblului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Complex,
Cortina Residence,
vânzare
/actualitate/complexul-cortina-residence-a-fost-scos-la-vanzare-din-nou-la-un-pret-redus-la-5-milioane-euro-10507861
10507861
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.