LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

CNS: Cererile de intervenţie ale Slovaciei, Ungariei, Greciei, României în procesul la CEJ, aprobate

Postat la 20 mai 2014 48 afişări

Preşedintele CNS, Izsak Balazs, spune că au fost aprobate solicitările de intervenţie ale Slovaciei, Ungariei, Greciei şi României în procesul de la Curtea Europeană de Justiţie, unde CNS a atacat refuzul Comisiei Europene de a înregistra iniţiativa cetăţenească privind drepturile minorităţilor.

CNS: Cererile de intervenţie ale Slovaciei, Ungariei, Greciei, României în procesul la CEJ, aprobate

 Preşedintele Consiliului Naţional Secuiesc, Izsak Balazs, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a primit de la Curtea Europeană de Justiţie de la Luxemburg o înştiinţare privind aprobarea cererilor de intervenţie ale Slovaciei, Ungariei, Greciei şi României în procesul în care CNS atacase refuzul Comisiei Europene de a înregistra iniţiativa cetăţenească privind impunerea unor standarde minimale legate de drepturile minorităţilor în UE, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Aceste state au termenul de 25 iunie să depună în scris argumentarea intervenţiei", a spus Izsak Balazs.

Ca urmare a aprobării cererilor, cele patru state vor deveni părţi în acest proces.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cns-cererile-de-interventie-ale-slovaciei-ungariei-greciei-romaniei-in-procesul-la-cej-aprobate-12638835
12638835
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.