City Insurance îşi numeşte noul directorat

Autor: Georgiana Călin Postat la 29 septembrie 2017 220 afişări

La sediul central din Bucureşti al Societăţii de Asigurare-Reasigurare City Insurance a avut loc întâlnirea membrilor Consiliului de Supraveghere, în componenţa lui: Hans-Willi Schroiff - Preşedinte Consiliu de Supraveghere, Max Rossler - Vicepreşedinte şi Cristian Pascale - Membru al Consiliului.

City Insurance îşi numeşte noul directorat

Întâlnirea a avut ca scop numirea noului directorat al Societăţii de Asigurare-Reasigurare City Insurance. Nominalizările sunt: Epameinondas Papanikolaou - Preşedinte, Renato Szilagyi - Vicepreşedinte şi Bodo Herold, Membru. În perioada următoare, nominalizările aşteaptă aprobarea Agenţiei de Supraveghere Financiară (ASF).

“Avem încredere că urmează o perioadă foarte bună pentru noi, o creştere din toate punctele de vedere: calitatea serviciilor, cultura organizaţională, cifră de afaceri etc. Am ajuns cu perseverenţă, curaj şi multă muncă până aici, promitem şi mai mult pe viitor”, a declarat Hans-Willi Schroiff, Preşedintele Consiliului de Supraveghere al Societăţii de Asigurare-Reasigurare City Insurance.

În prezent, Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance este unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţa de asigurări din România, câştigând de curând poziţia de lider în piaţa de RCA şi asigurări generale.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.