Cine sunt românii care NU se pot vaccina. Declaraţia de ULTIMĂ ORĂ a lui Valeriu Gheorghiţă

Autor: Petru Mazilu Postat la 10 noiembrie 2021 30700 afişări

Cine sunt românii care NU se pot vaccina. Declaraţia de ULTIMĂ ORĂ a lui Valeriu Gheorghiţă

Valeriu Gheorghiţă, preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, susţine că persoanele care au obţinut în mod fals certificate de vaccinare nu pot fi exonerate de vină.

Valeriu Gheorghiţă a fost întrebat ce soluţie au persoanele care s-au vaccinat la chiuvetă şi acum s-au răzgândit şi vor să se imunizeze cu adevărat.

„Nu cred că există cadrul legislativ care să te exonereze de vină”, a fost răspunsul lui Gheorghiţă.

Şeful campaniei de vaccinare a mai spus că reintroducerea persoanelor în sistem este o operaţiune complicată.

„Asta înseamnă să intri în baza de date, să ştergi persoana respectivă şi ulterior să o reintroduci.... Foarte bine ar putea veni o persoană care este vaccinată şi care vrea să se mai vaccineze o dată... A decredibilizat campania nu doar pe plan intern, ci şi în plan internaţional”, a explicat Gheorghiţă.

Totuşi, autorităţile vor încerca să găsească o soluţie.

„Cred că trebuie să ne gândim foarte bine, din punct de vedere epidemiologic pe noi ne interesează ca toate pesoanele să fie vaccinate”, a precizat medicul Valeriu Gheorghiţă.

Poliţia a început sute de anchete care vizează fenomenul numit „vaccinarea la chiuvetă” în cadrul căruia numeroşi cetăţeni au obţinut certificatul de vaccinare fără a se imuniza.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccinare,
chiuvetă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.