Business MAGAZIN lansează în curând o nouă ediţie a anuarului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, cea cu numărul 15, care va duce numărul total al managerilor şi antreprenorilor incluşi în catalog la 1.500.

Autor: Ioana Matei Postat la 19 iulie 2020 267 afişări

Violeta Luca: „Ce văd în noua generaţie, fie că sunt deja sau fără îndoială vor deveni manageri, eSTE un foarte puternic spirit de colaboratori şi un simţ civic dezvoltat pentru care «cum?» e de multe ori mult mai dezvoltat decât «ce?».”

TINERI MANAGERI DE TOP 2012

Considerat drept cel mai optimist catalog al publicaţiei noastre, anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP reprezintă pariul Business MAGAZIN pentru viitor - include poveştile a 100 de tineri din mediul de business local, în fiecare an diferite faţă de anii anteriori, manageri sau antreprenori  – liderii viitori ai celor mai importante companii din România.


Violeta Luca:

FUNCŢIE: deputy CEO

VÂRSTĂ: 32 de ani

ACŢIONARIAT: Asesoft Web (99,9999%), Adrian Olteanu (0,0001%)

CIFRA DE AFACERI 2011:

110 mil. euro

ANGAJAŢI: 870

2012

A apărut în anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP în 2012, când ocupa funcţia de deputy CEO la Flanco.

2020

Este general manager al Microsoft România din noiembrie 2018, după un parcurs profesional care include roluri cheie în vânzări, marketing şi operaţiuni şi management general. Spune că din rolul său actual, urmăreşte iniţiativele de dezvoltare care să faciliteze transformarea digitală în toate aspectele sale din România şi extinderea ecosistemului de parteneri ai Microsoft, prin încurajarea inovaţiei locale şi promovarea unei culturi organizaţionale bazate pe colaborare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.