BREAKING NEWS: Diagnostic grav pentru Simona: "Azi am făcut RMN-ul şi am aflat". Problema cu care se confruntă liderul mondial şi marele pericol care o pândeşte

Postat la 02 octombrie 2018 155 afişări

Simona Halep (27 de ani) a fost depistată cu hernie de disc după ultimul control efectuat de sportiva noastră în cursul zilei de astăzi, chiar în ziua în care antrenorul ei, Darren Cahill, împlineşte 53 de ani.

BREAKING NEWS: Diagnostic grav pentru Simona: "Azi am făcut RMN-ul şi am aflat". Problema cu care se confruntă liderul mondial şi marele pericol care o pândeşte

Constănţeancă şi-a anunţat fanii printr-un tweet cruntul diagnostic aflat, fiind în pericol să rateze Turneul Campioanelor din Singapore: "Salutare, tuturor! Am vrut să vă ofer rapid noutăţi în privinţa stării mele. Am făcut azi un RMN la spate şi am aflat că am hernie de disc. Voi discuta cu doctorii în zilele următoare şi sper că voi reveni cât mai repede cu detalii. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere!", a fost mesajul campioanei din Constanţa.

"Accidentată la spate în timpul unui antrenament înaintea turneului de la Wuhan, Simona a jucat cu o discopatie şi, probabil, problema sa s-a agravat, după acest diagnostic fiind  nevoie de un tratament conservator insistent cu repaus îndelungat. Dacă durerile persiseă, Simona e pasibilă de intervenţie chirurgicală", spune un medic specialist, constultat de ProSport. În funcţie de recomandarea medicului pe care-l va consulta Simona, ea va afla dacă ar putea participa la Turneul Campioanelor (20-27 octombrie).

Hernia de disc se caracterizează prin ruperea inelului fibros de la marginea discului vertebral, permiţând hernierea materialului nucleului pulpos, care va interesa rădăcinile nervoase.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.