LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

BIOGRAFIE: Cine este Liviu Voinea, nominalizat ministru delegat pentru Buget

Postat la 19 decembrie 2012 91 afişări

Liviu Voinea este nominalizat ministru delegat pentru Buget. La doar 37 de ani, el şi-a construit o carieră şi o reputaţie de specialist în economie, obţinând doctoratul în această disciplină la doar 24 de ani.

Liviu Voinea este secretar de stat în Ministerul Finanţelor, iar acum a fost nominalizat ministru delegat pentru Buget.

Voinea, care s-a născut în anul 1975, a absolvit în 1997 Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din ASE, iar în 1998 a obţinut titlul de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) la Stockholm University School of Business.

El are o specializare în "sociologia bunăstării", la Universitatea Bucureşti şi o diplomă în statistică în ştiinţele sociale la University of Essex, Marea Britanie.

Voinea a fost numit, în presă, "analistul de serviciu" pe teme economice al PSD şi, ulterior, al USL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Liviu Voinea,
ministru,
Buget
/actualitate/biografie-cine-este-liviu-voinea-nominalizat-ministru-delegat-pentru-buget-10402589
10402589
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.