LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

BERD vrea să investească anul viitor în România până la 600 milioane euro

Postat la 07 noiembrie 2013 40 afişări

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) vrea să investească anul viitor în România până la 600 milioane euro, nivel probabil similar celui din acest an şi din 2012, vizând în principal industria energiei şi sectorul bancar.

BERD vrea să investească anul viitor în România până la 600 milioane euro

 Instituţia de credit a investit anul trecut în România 612 milioane euro, majorând finanţările de la începutul activităţii băncii pe plan local la 6,4 miliarde euro, a declarat James Hyslop, country manager BERD pentru România, într-un interviu acordat Bloomberg.

"Am avut un an foarte solid în România şi mai avem încă de închis câteva proiecte semnificative. Aş previziona desigur că, având în vedere că am investit 600 milioane euro anul trecut, vom lucra cu aproximativ aceeaşi sumă în acest an, şi ar trebui să aducem 400 - 500 - 600 milioane euro anul viitor", a afimat Hyslop.

România este a patra destinaţie a investiţiilor BERD, după Rusia, Polonia şi Ucraina, potrivit datelor băncii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/berd-vrea-sa-investeasca-anul-viitor-in-romania-pana-la-600-milioane-euro-11638570
11638570
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.