Are doar 28 de ani şi a vândut afaceri în valoare de 190 milioane de dolari

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 12 februarie 2014 1819 afişări

Eduardo Vivas, un american în vârstă de doar 28 de ani, a renunţat la studii încă din timpul liceului pentru a porni afaceri. Până acum, ideile sale s-au dovedit a fi de succes.

Are doar 28 de ani şi a vândut afaceri în valoare de 190 milioane de dolari

Bright.com reprezintă un sistem care analizează ofertele de muncă şi CV-urile existente şi găseşte perechile potrivite. Pentru a lansa afacerea, Vivas a strâns peste 20 de milioane de dolari de la investitori şi a angajat profesionişti din mai multe domenii, inclusiv fizicieni, astrofizicieni, profesori sau pshihologi.

Bright.com, lansat de Eduardo Vivas şi Steve Goodman (un investitor în startup-uri), a fost cumpărat de curând de gigantul american LinkedIn pentru suma de 120 milioane dolari. În urma tranzacţiei, Eduardo Vivas şi o mare parte din cei 30 de angajaţi ai Bright.com vor lucra pentru LinkedIn.

Înainte de Bright.com, Vivas a mai produs o afacere de succes numită SocialHour pe care a vândut-o pentru 51.5 milioane dolari în 2012.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/are-doar-28-de-ani-si-a-vandut-afaceri-in-valoare-de-190-milioane-de-dolari-12070031
12070031
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.