Apocalipsa din retail continuă: Patru giganţi americani închid peste 1.000 de magazine

Postat la 10 martie 2019 121 afişări

Charlotte Russe, Family Dollar, Abercrombie & Fitch, and Chico's sunt cele patru companii din retailul american care au anunţat recent închiderea a circa 1.100 de locaţii din SUA, scrie Business Insider.

Apocalipsa din retail continuă: Patru giganţi americani închid peste 1.000 de magazine

Decizia giganţilor vine în contextul adâncirii crizei în care se află piaţa de retail care a determinat o scădere semnificativă a vânzărilor.

Odată cu aceasta decizie numărul total al magazinelor închise de marile companii din SUA a ajuns la 5.300 de unităţi. Decizia celor patru retaileri vine la doar o săptămână după ce brandurile Victoria’s Secrets, Gap şi JCPenney au anunţat închiderea a 300 de magazine.

 

Retailerul Charlotte Russe a declarat joi că va lichida businessul şi va închide cele 416 magazine rămase şi cele 10 magazine Peek Kids, după ce a închis alte 94 astfel de centre în februarie.

 

Miercuri, compania Dollar Tree a anunţat că intenţionează să rebranduiască aproximativ 200 de magazine Family Dollar în magazine Dollar Tree şi să închidă toate cele 390 de magazine aflate sub brandul Family.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazine,
americani,
apocalipsa,
continuare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.