LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

"Apele Române": Cheltuielile de personal din raportul Curţii de Conturi, efectuate legal

Postat la 02 februarie 2013 23 afişări

Administraţia Naţională "Apele Române" (ANAR) precizează, cu privire la "cheltuielile de personal presupuse ilegale, menţionate în raportul Curţii de Conturi", că acestea au fost făcute "cu respectarea prevederilor legale şi a contractului colectiv de muncă în vigoare".

"În ceea ce privesc cheltuielile de personal presupuse ilegale, menţionate în raportul Curţii de Conturi, ANAR consideră că acestea au fost efectuate cu respectarea prevederilor legale şi a contractului colectiv de muncă existent, aflat în vigoare", afirmă instituţia, într-un punct de vedere remis MEDIAFAX, vineri seară.

ANAR menţionează, în acelaşi context, că nu beneficiază de venituri de la bugetul statului, aşa cum sunt stabilite prin Legea anuală a bugetului pentru cheltuielile de personal şi cele necesare funcţionării administrative.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/apele-romane-cheltuielile-de-personal-din-raportul-curtii-de-conturi-efectuate-legal-10539293
10539293
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.