Antoine Griezmann, desemnat cel mai bun jucător al Campionatului European din Franţa

Postat la 11 iulie 2016 134 afişări

Antoine Griezmann, desemnat cel mai bun jucător al Campionatului European din Franţa

Franţa a pierdut finala Euro 2016 în faţa Portugaliei, scor 0-1, însă atacantul Antoine Griezmann a fost numit, luni, cel mai bun jucător al competiţiei, decizia fiind luată în unanimitate de Comisia Tehnică a UEFA, condusă de fostul internaţional român din Generaţia de Aur, Ionuţ Lupescu.

Antoine Griezmann, atacantul francez de la Atletico Madrid a devenit golgheterul turneului final al Campionatului European, cu şase goluri marcate în cele şapte partide jucate şi a fost numit şi cel mai bun jucător al competiţiei din Hexagon, câştigate de Portugalia, care a învins, în finala de pe Stade de France, ţara gazdă, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Eder în minutul 109.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antoine-griezmann-desemnat-cel-mai-bun-jucator-al-campionatului-european-din-franta-15524080
15524080
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.