LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Allianz-Ţiriac a încheiat un parteneriat cu Patria Bank

Autor: Ioana Matei Postat la 31 ianuarie 2018 76 afişări

Allianz-Ţiriac a încheiat un parteneriat cu Patria Bank

În luna decembrie 2017, Allianz-Ţiriac şi Patria Bank au demarat un parteneriat în baza căruia clienţii băncii pot beneficia de protecţie financiară prin intermediul unei asigurări de viaţă de grup Allianz‑Ţiriac. Parteneriatul Allianz-Ţiriac - Patria Bank vizează persoanele fizice care aplică pentru contractarea unuia din produsele de creditare oferite de Patria Bank, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii celor două companii.

La solicitarea unui produs de creditare oferit de Patria Bank, clientul poate opta pentru includerea în asigurarea de viaţă de grup Allianz-Ţiriac, valabilă pe toată perioada creditului. În baza unei prime unice, clientul beneficiază atât de protecţie financiară pentru pierderea involuntară a locului de muncă, cât şi de acoperirea riscului de deces. În cazul decesului din orice cauză a contractantului, creditul va fi acoperit în totalitate de asigurarea de viaţă, Allianz-Ţiriac preluând astfel datoria financiară de la moştenitorii legali ai contractantului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
allianz,
allianz-tiriac,
protectie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.