Alexandru Nazare: Privatizarea CFR Marfă e un eşec profund. Ministrul Fenechiu trebuie să plece

Postat la 17 mai 2013 21 afişări

PDL consideră că privatizarea CFR Marfă este un eşec profund, iar ministrul Transporturilor Relu Fenechiu trebuie să plece, a declarat, vineri, vicepreşedintele PDL Alexandru Nazare, arătând că, dacă nu se realizează această privatizare, acordul cu FMI nu poate fi prelungit.

Alexandru Nazare: Privatizarea CFR Marfă e un eşec profund. Ministrul Fenechiu trebuie să plece

 "Premierul Victor Ponta consideră această privatizare doar o sincopă, noi, PDL, considerăm aceste acţiuni nişte lucruri extrem de grave şi un eşec profund al privatizării CFR Marfă", a afirmat Nazare, la o conferinţă de presă.

El a spus că banii pentru privatizare au fost plătiţi de două ori de ministrul Ovidiu Silaghi şi de Relu Fenechiu, nu a fost o evaluare transparentă a activelor şi nu a existat o confirmare scrisă a faptului că datoriile companiei pot fi şterse.

"Nu se poate face privatizarea CFR Marfă pe repede înainte nonşalant. Această privatizare devine o bătaie de joc la adresa românilor", a adăugat Nazare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alexandru-nazare-privatizarea-cfr-marfa-e-un-esec-profund-ministrul-fenechiu-trebuie-sa-plece-10884719
10884719
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.